Hogyan lehet felhasználó?

Egy olyan alkalmazást szeretnénk bemutatni, amelynek a segítségével, az Ön pénze a partner egységeinkben többet ér! Vásárlásai alkalmával, pontokat gyűjt, amelyek értékesíthetőek a partner egységeinkben.

A következő lépéseket kell végigjárnia:

  1. Töltse le az androidos okos telefonjára az applikációt a PlayStore-ból, beírva a keresőbe az unipoint megnevezést. Miután letöltötte személyesítse meg virtuális kártyáját. Ha plasztik hűségkártyát szeretne, akkor igényelje a partnerüzleteinkbe, vagy írjon a lukacsl@mediaromania.ro email címre. Ebben az esetben is kötelező a kártyát megszemélyesíteni.
  2. Térjen be partnereinkhez és az Ön által kifizetett összegből egy bizonyos százalékos (%)-os kedvezményt biztosítunk, amely az Ön vásárlása esetén pontokat jelent. A pontokat a telefonjába vagy hűségkártyán gyűjti. Minden pontja 1 lejt ér. Összegyűjtött pontjait vásárlásakor tudja felhasználni. A pontok csak abban a partnerüzletben válthatóak vissza, ahol azt kapta.
  3. Hogyan gyűjthet pontot?

Vásárláskor jelezze, hogy szeretne pontot gyűjteni. Ekkor Önnek nincs más dolga, mint beszkennelni a telefonján vagy kártyáján lévő QR kódot. Ezzel össze is gyűjtötte, vásárlásának megfelelően, az Önnek járó pontjait.

  1. Hogyan értékesítheti pontjait?

Ha fel szeretné használni pontjait, akkor azt jelezze a pénztárgépnél.

  1. Ha jóváírás lehetősége van a partnerüzletben, akkor a vásárlása értékéből levonódik az abban az üzletben addig összegyűjtött pontjainak az értéke. Ha pl. a vásárlás értéke a jóváíráskor 100 lej és Önnek van 30 pontja, akkor összesen csak 70 lejt fizet.

b. Ha ajándéktárgyra való visszaváltás van az egységben, akkor, válasszon az üzletben, az UniPoint játék keretében elhelyezett akciós termékek közül.  Fizetésnél a termék mellé rendelt pont értékét levonjuk az a partnerüzletben összegyűjtött pontjaiból. Ha például Ön el szeretné vinni a kiválasztott ajándékcsomagot melynek pontértéke 30 és Önnek van 40 pontja, akkor viheti az ajándékot és marad 10 pontja.