Cum să devii utilizator?

Dorim să vă prezentăm o aplicație cu ajutorul căreia banii dumneavoastră valorează mai mult în unitățile noastre partenere! În timpul achizițiilor dvs., colectați puncte care pot fi răscumpărate în unitățile partenere UniPoint.

Trebuie să parcurgeți următorii pași:

  1. Dacă doriți un card de fidelitate, cereți la magazinele noastre partenere sau scrieți la adresa de email, lukacsl@mediaromania.ro. Este obligatorie personalizarea cardului pe care puteți să faceți la orice partener UniPoint.
  2. Vizitați partenerii noștri și vă vom oferi un anumit procentaj (%) de reducere din suma plătită, ceea ce înseamnă puncte dupa achiziția dvs. Punctele le pe un card de fidelitate. Fiecare punct valorează 1 leu. Puteți folosi punctele acumulate atunci când faceți achiziții. Punctele pot fi valorificate numai la magazinul partener unde le-ați primit.
  3. Cum să colectați puncte?

Când faceți cumpărături, indicați că doriți să adunați puncte. După care, tot ce trebuie să faceți este să scanați codul QR de pe card.

  1. Cum vă puteți revendica punctele?

Dacă doriți să vă folosiți punctele, indicați acest lucru la casa de marcat. Valoarea punctelor pe care le-ați adunat în acel magazin va fi dedusă din valoarea achiziției dvs.

Dacă de ex. valoarea achizitiei la momentul creditarii este de 100 lei si aveți 30 de puncte, atunci veți plăti doar 70 lei in total.b. Dacă există un schimb pentru un articol cadou în unitate, atunci alegeți dintre produsele cu reducere plasate în magazin ca parte a campamiei UniPoint. La plată, valoarea punctelor alocate produsului se scade din punctele colectate in magazinul partener. Dacă, de exemplu, doriți să luați pachetul cadou cu o valoare de 30 de puncte și aveți 40 de puncte, puteți lua cadoul și rămâneți pe card cu 10 puncte.